Странице

недеља, 23. јул 2023.

SREĆNI KINESKI NOVČIĆI

 


Slični kineski novčići prvi put su se pojavili u 11. veku pre nove ere. Tada su se koristili kao običan novac. Danas su kineski novčići jedan od najjačih talismana blagostanja. 

Novčići su izrađeni od bakra. Njihov zaobljeni oblik simbolizuje energiju Neba, a središte s četvrtastom rupom simbolizuje energiju Zemlje.

Svi novčići imaju dve strane: aktivnu i pasivnu.

Aktivna strana je Yang, muško. Sadrži 4 hijeroglifa. Oni ukazuju na dinastiju koja je vladala u jednom ili drugom trenutku. Budući da je Kina dostigla svoj najveći procvat za vreme vladavine dinastije Qin, najpopularniji su novčići iz njihovog doba jer se oni smatraju efiksanim za privlačenje bogatstva.

Pasivna strana je Yin, koji simbolizuje ženski princip. Prikazuje dva hijeroglifa koji označavaju misao vladara. Kombinujući dve suprotne energije, Yang i Yin, takav je talisman dizajniran da aktivno privuče sklad i sreću u život.



 ZA POSTIZANJE ZDRAVLJA I DOBROBITI, ovi se talismani moraju pravilno koristiti. Novčići moraju biti postavljeni prema gore s površinom na kojoj su prikazana 4 hijeroglifa. Ovo je jedini način da dobijete ono što želite. Ako kovanice stavite pogrešno, nećete čekati sreću. A, možda ćete umjesto toga dobiti lošu sreću i razočaranje.

Amuleti se postavljaju na određena mesta. Na primer, za zdravlje se stavljaju oko vrata. Ili ga stavite pod jastuk za sreću u porodičnom životu. No, ipak se najčešće koriste za privlačenje novca. Stoga se mogu staviti na ona mesta gde se čuva novac: u novčaniku, sefu s vrednosnim papirima, blagajni. Ili na onim od njih koji su direktno ili indirektno povezani s finansijskim tokovima: iznad ulaznih vrata ureda, ispod prostirke, na ulazu u stan. Obično svaki novčić ima svoje "zabačeno" mesto. U osnovi, takvi novčani talismani koriste se u paketu, na primjer, 3 ili 6 novčića. Ali postoje i oni koji nose čaroban učinak i sami.

 KOMBINACIJE NOVČIĆA

 Ali ipak, najveću snagu ima grupa novčića. Novčići su u pravilu vezani koncem, užetom, pletenicom, vrpcom. Koristi se ili crveni ili zlatni konac. Ali češće se novac skuplja na crvenoj vrpci.

Crveni tonovi podstiču otkrivanje energije novčića, pojačavaju njihov učinak. Novčići su vezani trakom na različite načine. Ovo je cela umetnost, svladavši je, možete ih sami kombinovati. Glavna stvar je spravilno postaviti znakove kako bi se oslobodila korisna energija Chi.

 

2 NOVČIĆA doprinose uštedi novca, umnožite bogatstvo dve generacije i zaštitite od negativnosti. A preporučujea se i da se stavi pod madrac za par koji sanja dete. Dva novčića su korisna za posao, a prikladno ih je vezati za crvenu vrpcu. Uobičajeno ih je postaviti na vrata prostorija, firme i kancelarije.

 

TRI KINESKA NOVČIĆA Aktivator prosperiteta (nebo – čovek – zemlja)

Tri novčića predstavljaju trojstvo tri energije: nebo – čovek –zemlja. Kada svojom rukom i sa određenom namerom, postavite novčiće:  u novčanik, kasu, džep, fasciklu ili okačite na kvaku sa unutrašnje strane ulaznih vrata u Vaš dom, aktivirate energiju prosperiteta.




3 NOVČIĆA predstavljaju trojstvo nebeske, zemaljske i čovečije sreće. Drže se u tašni, novčaniku, na neplacenim računima, fakturama, ugovorim o kreditu o kreditu....

Tri novčića vezana vrpcom će doneti finansijsko bogatstvo iz tri izvora. To može biti zarađeni prihod (na primer, rad), primanje sredstava spolja (nasledstvo) i iznenadno bogatstvo (dobitak).

Talisman simbolizuje sjedinjenje čoveka s Nebom i Zemljom. Obično se postavlja u temelj kuće u izgradnji, koja je u vlasništvu ove osobe. I živi u njemu. Novčići aktiviraju sreću, prosperitet i jedinstvo u paru.



 5 NOVČIĆA favorizuju one koji žele da pokrenu svoj posao. Privlače protok sredstava s četiri strane i njihovu koncentraciju na jednom mestu.

Pet novčića pomaže i slučaju patnje ili loših energija, vezani su crvenom vrpcom i smešteni na ulazu u glavna vrata.

 

6 NOVČIĆA predstavljaju nebesku sreću (pod kojom srećnom zvezdom-porodicom je neko rođen). Koriste se kao aktivatori za priliv novca ali i kao lekovi za leteće zvezde.

Šest novčića obećavaju pomoć i pokroviteljstvo. S njima je osoba pod zaštitom, a sreća joj ide na ruku. Šest novčića pomažu i u očuvanju porodice.

 

7 NOVČIĆA donose sreću.

 

8 NOVČIĆA privlače prihode sa svih strana kompasa i simbolizuju bogatstvo. S devetim novčićem u sredini njihova se snaga povećava.

 

9 NOVČIĆA predstavljaju celinu univerzuma. odlični za uspeh i promociju. Nezaboravan su detalj u kancelarijama jer utiče na uspeh i ugled neke firme. Isto važi kada se radi ugledu familije u stanu ili kući.

Devet novčića na jednoj vrpci imaju najveću snagu. Oni zrače energijom Svemira s njegovom snagom i celovitošću. Oni svom vlasniku daruju životnu mudrost, moć i prosperitet na svim područjima.

Ovaj talisman može da se drzi ispod tepiha, u hodniku, ili negde blizu ulaznih vrata. Kada je u pitanju pposao  ovaj aktivator se drži ispod tepiha da se ne vidi. Utiče svojom energijom, a ne vizuelnim kontaktom, što je dobro u zapadnom svetu.

 

KOMBINACIJE KOVANICA OD 4 NOVČIĆA SE SMATRA NEFUNKCIONALNOM i ne koristi se kao talisman.

Kineski novčići nose pozitivnu energiju i sposobni su da donesu mnoge dobrobiti i darove u život svog čuvara. Aktivator njihovog delovanja je verovanje osobe u njihovu veliku moć.




 POSTAVKA NOVČIĆA/TALISMANA

1) Talisman sa 6 novčića obesite iznad registar kase ili kod faktura da pojačate svoj popsao.

2) Talisman sa 6 novčića postaviti na jugoistok u ćosku stola ili stana ili ofisa/za brzi dolazak novca.

3) Talisman sa 3 novčića nosite u  torbici, novčaniku ili džepu.

4) 1 novčić može da se zalepi na telefon. Pokrenuće u svakom telefonskom pozivu mogućnost dobijanja posla i prihoda. Ovo je dobro za kompanije gde je posao vezan za telefon.

5) Ako se gradi kuća, dobro ih je postaviti ispod nosećih stubova kuće. Ako se renovira kuća ili gradi dobro je da se stave u zidove kuće, u pod ispod parketa i ispod praga kod ulaznih vrata. Pojačavaju jačinu kuće za prosperitet i boljitak.

6) Pojačava se aktiviranje bogatstva prostora kada se novčići postave na sva 4 ćoška dnevne sobe ili kancelarije. Pre toga su vezani vrpcom u čvor tzv. Mistični čvor.  Mistični čvor pojačava jačinu vibracije novcica za bogatstvom u kući ili kancelariji.



Нема коментара:

Постави коментар